Wie is Frank de Moei?

Wie is Frank de Moei en is hij echt een expert?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Wie is Frank de Moei nou eigenlijk? Is hij echt zo’n expert als wordt gezegd? Ik zocht het uit en vertel je precies wie Frank is!

Frank de moei

Frank de Moei is tegenwoordig een bekende naam in de wereld van mentale gezondheid en persoonlijke groei. Een maker van verschillende online cursussen over onder andere zelfvertrouwen, gelukkiger zijn en stress verminderen.

Maar wie is deze man achter de cursussen? Is hij echt zo goed als wordt beweerd?

Ik zocht het uit en heb zoveel mogelijk informatie die ik kon vinden over Frank de Moei voor je samengevat. Lees snel verder en kom erachter wie Frank de Moei is.

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is oprichter van de website Newstart.nl. Ook is hij bedenker en ontwikkelaar van de online e-cursussen beter zelfvertrouwen, nooit meer zorgen en stress en meer.

Sinds 2005 is Frank expert in het begeleiden en helpen van mensen die hun leven positief willen veranderen. Dit is Frank natuurlijk niet van de één op de andere dag geworden.

Opleidingen

Hier is een lang traject van opleidingen aan vooraf gegaan. Na zijn basisschool is Frank de Moei naar het Mencia de Mendoza Lyceum in Breda gegaan. Vervolgens is hij HBO bedrijfskunde gaan studeren aan de intercollege business school.

Toen was hij er nog niet. Om zijn droom te verwezenlijken en zichzelf te mogen bestempelen met de naam professional Life coach moest Frank zich nu gaan specialiseren.

Opleidingen Frank de Moei

Dit heeft hij gedaan door vervolg opleidingen. Zijn vervolg opleidingen zijn erg breed van psychologie tot aan sales. Het belangrijkste is natuurlijk wat hij heeft geleerd om zichzelf Life coach te mogen noemen.

Frank de Moei is cum laude geslaagd in Positive Psychologie en is een gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning. Wil je meer weten over al zijn opleidingen en cursussen? Via zijn LinkedIn pagina kan je de volledige lijst vinden.

Aangesloten bij

Iedereen mag zichzelf coach noemen en om deze reden is er de NOBCO opgericht. NOBCO staat voor Nederlandse orde van beroepscoaches en Frank de Moei is hierbij aangesloten.

Ook is hij aangesloten bij EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Capedium Coaching

Via zijn website NewStart.nl is te zien dat het onder de bedrijfsnaam Capedium Coaching valt met KvK nummer 34244793.

Via het KvK nummer is te achterhalen dat het bedrijf sinds 2005 bestaat en staat ingeschreven in de plaats Leusden.

NewStart.nl

NewStart.nl is de website waar Frank zijn levenswerk deelt. Via deze site deel hij zijn kennis in de vorm van cursussen, informatieve artikelen en e-books.

Cursussen Frank de Moei

De cursussen die Frank via zijn website aanbied zijn allemaal gericht op het helpen meer geluk, succes en beter in je vel zitten.

Door zijn jaren lange ervaring gericht coachen en begeleiden op verschillende vlakken heeft hij zeer succesvolle cursussen ontwikkeld. Op dit moment heeft hij 5 cursussen ontwikkeld en de kosten liggen tussen de €45,- en €59,-.

Alle cursussen zijn online. Door deze bewuste keuze van Frank de Moei om dit online te doen heeft hij de prijs zo aantrekkelijk kunnen maken.

Vaak kost één vergelijkbare sessie al rond de €95,- en door dit online aan te bieden zijn de cursussen betaalbaar voor iedereen.

Conclusie

De conclusie is dat Frank de Moei een goed opgeleide man is die zijn vak serieus neemt. Zijn doel is om mensen daadwerkelijk te helpen met het veranderen van hun leven.

Niet de zoveelste goeroe die beweerd jou leven te kunnen veranderen maar ook echt zijn doel is iemands leven positief te veranderen.

Dat er zoveel over Frank te vinden is zegt eigenlijk al genoeg. Een betrouwbare man die niets te verbergen heeft.

Website van Frank bezoeken?

Dit is zijn volledige cursus overzicht!

Ja! laat maar zien

Misschien vind je dit ook interessant?

Wil je van je stress af en ontspannen zijn?

Dan kan dit wel eens dé oplossing zijn!

JA! IK WIL GEEN STRESS MEER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.