Stress door te hoge werkdruk

Trek op tijd aan de bel bij je werkgever!

Een veel voorkomende oorzaak van stress is door een te hoge werkdruk. Tegenwoordig moet alles zo snel mogelijk af en er is geen tijd om er een dag langer over te doen. Overal is een deadline voor en jij als werknemer moet maar kijken hoe je het voor elkaar krijgt.

Dit kan een jaar goed gaan, maar op een gegeven moment gaat bij veel mensen de extreme werkdruk teveel worden. Dit gaat leiden tot vaker ziek melden en soms zelfs tot een Burnout.

Dat laatste wil je niet meemaken. Het is daarom aan te raden op tijd aan de bel te trekken bij je werkgever als de werkdruk te hoog is. Hij heeft meer aan een werknemer die er iets langer over doet dan één die ziek thuis zit.

Werkstress heb je zelf in de hand als werknemer. Jij laat het toe. Erover praten met je werkgever en zoeken naar een oplossing kan al een hoop stress schelen. Ben je zelfstandig of werkgever? Probeer meer uit te besteden. Als andere voor jou bepaalde dingen overnemen dan zal de werkdruk al een stuk afnemen. Nogmaals je hebt het zelf in de hand!

Wil je van je stress af en ontspannen zijn?

Dan kan dit wel eens dé oplossing zijn!

JA! IK WIL GEEN STRESS MEER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *