Review: E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Is het oplichting of de moeite waard?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Is de e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei oplichting of werkt het echt? Ik deel mijn eerlijke mening in deze Blijvend Zelfvertrouwen review.

Review cursus blijvend zelfvertrouwen

Met meer kracht, rust en zelfvertrouwen door het leven gaan. Dat is de achterliggende gedachte van Frank de Moei met zijn e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Op het internet kan je van alles zeggen. Steeds meer mensen schrijven over de cursus blijvend zelfvertrouwen, maar zijn dit echte reviews?

Kan Frank met zijn cursus jou echt helpen? Wij zochten het voor je uit en hebben het samengevat in deze E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review.

Inhoudsopgave

Wie is de verkoper?

Frank de moei

De ontwikkelaar en verkoper van de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is Frank de Moei. Frank is eigenaar van de website newstart en is een gediplomeerde internationaal trainer en life coach.

Of Frank de Moei een oplichter is? Via zijn website konden wij zijn KvK gegevens vinden. Door deze gegevens hebben wij erachter kunnen komen dat hij sinds 2008 bezig is. En zijn bedrijf staat geregistreerd als Capedium Coaching.

Ook zijn we erachter gekomen dat Frank staat ingeschreven bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

Naast deze E-cursus heeft hij meerdere succesvolle cursussen ontwikkeld waaronder de E-cursus Nooit meer zorgen of stress.

Voor wie is deze cursus?

Zoals de cursus zelf al zegt is deze voor mensen die meer en blijvend zelfvertrouwen willen.

Dus wil jij je zekerder voelen, stoppen met twijfelen en zelf kritiek, vertrouwen op je eigen gevoel en minder afhankelijk zijn van andere? Dan is deze cursus voor jou bedoeld.

Wat krijg je?

Als je de cursus blijvend zelfvertrouwen aanschaft krijg je direct toegang tot de volledige cursus en de beloofde gratis bonussen.

Wat mij direct opviel was dat het erg overzichtelijk is opgedeeld en makkelijk is te lezen voor iedereen. Je merkt gelijk dat er erg veel aandacht is gestoken in de cursus.

Opgedeeld in 3 delen

Het is een 12 weken durende cursus en elke week krijg je een emailtje met inzichten en uitleg. Soms krijg je ook opdrachten die je kan gaan toepassen in de praktijk.

De cursus is opgedeeld in 3 delen.

  1. Analyseer je zelfvertrouwen
  2. Ontdek je zelfvertrouwen
  3. Creëer nieuw zelfvertrouwen

Deze volgorde is bewust op deze manier gedaan om je eerst te laten ontdekken waar jou onzekerheid vandaan komt.  Als dit duidelijk is heb je de juiste handvatten en informatie hoe je dit kan gaan veranderen naar meer zelfvertrouwen.

3 extra bonussen

Bij de cursus Blijvend zelfvertrouwen krijg je tijdelijk 3 gratis bonussen. Wat je krijgt zijn 3 gratis e-books met ieder een waarde van €25,-.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen Bonus

E-book Inzicht in je kracht

E-book één is zoals het boek zelf al zegt om jou meer inzicht te laten krijgen in je eigen krachten. Dit boek staat vol met tips voor bijvoorbeeld; meer zelfvertrouwen, positiever denken, de juiste mentaliteit voor succes en veel meer.

Het doel van het boek is dat je positiever gaat denken en meer ontspant. Op deze manier zal je volgens het boek je doelen tot succes beter bereiken.

E-book Je bent prima zoals je bent

Een boek om je te laten beseffen dat je trots moet zijn om wie je bent. Het heeft maar liefst 85 pagina’s die gaan over zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfrespect.

E-book Volg je eigen weg

De laatste gratis bonus is het boek volg je eigen weg. Dit boek heeft vooral als doel dat je jezelf moet zijn.

Overwin je verlegenheid en stop met te kijken naar andere. Doe wat je zelf wilt en laat je niet beïnvloeden door anderen.

Wat kost de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De kosten van de e-cursus blijvend zelfvertrouwen zijn een lachertje vergeleken met wat je normaal gesproken voor alleen al een sessie zal betalen. Normaal ligt de prijs van een sessie rond de €95,-.

Omdat je deze cursus vanuit huis kan doen en helemaal op je eigen tempo vraagt Frank eenmalig €189,- Maar op dit moment kan je deze cursus met extreme korting aanschaffen en dat is voor maar liefst €49,-.

Blijvend zelfvertrouwen review conclusie

Weer een cursus van Frank de Moei waar je echt wat aan hebt. Geen onzin cursus maar één waar je ook echt wat aan hebt. De bonussen die je er gratis bij krijgt zijn goed afgestemd op de cursus blijvend zelfvertrouwen en hebben een toegevoegde waarde.

Ook zijn verkooppagina komt helemaal niet over dat het alleen om verkopen van het product gaat. De pagina komt rustig over en legt duidelijk uit voor wie deze cursus is gemaakt.

Bovendien zit het cursus materiaal erg goed in elkaar. Dit mag je ook wel verwachten van iemand die gespecialiseerd is in mentale gezondheid en meerdere succesvolle cursussen heeft ontwikkeld.

Mocht je om wat voor reden dan ook deze cursus niet goed vinden dan is er een 30 dagen geld terug garantie.

Blijvend zelfvertrouwen cursus

E-Curses Blijvend Zelfvertrouwen kopen?

Dat kan via de onderstaande kortingslink!

JA! STUUR MIJ NAAR DE KORTINGSPAGINA

Misschien vind je dit ook interessant?

Wil je van je stress af en ontspannen zijn?

Dan kan dit wel eens dé oplossing zijn!

JA! IK WIL GEEN STRESS MEER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.