Review: E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven

Word je hier echt gelukkiger van?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Word je echt gelukkiger van deze cursus? Ik nam de proef op de som en heb de cursus gevolgd. Lees mijn eerlijke ervaring in deze E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven review.

Cursus gelukkig zijn gelukkig blijven review

Op internet heb je tegenwoordig een hoop reviews en er zijn ook reviews te vinden over de cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven. Maar zijn dit echte reviews? Is het echt zo’n goede cursus van Frank de Moei?

Er word geclaimd dat de E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven ervoor zorgt dat je veel gelukkiger in het leven gaat staan en dat je meer gaat genieten.

Om de proef op de som te nemen heb ik de cursus aangeschaft en ben ik deze gaan volgen. Wil jij weten wat ik van deze cursus vond?

Hieronder geeft ik jou mijn eerlijke mening, ervaring en review over de cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven. Lees daarom snel verder!

Inhoudsopgave

Voor wie is deze cursus?

De cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven is ontwikkeld voor iedereen die gelukkiger wilt zijn. Of dit nou in het algemeen is of in bijvoorbeeld een relatie.

Wil je leren beter te kunnen genieten van dit moment? Meer kunnen loslaten en genieten? Of wil je meer inzicht krijgen wat je gelukkig maakt? Dan is deze cursus voor jou bedoelt.

Wie is de eigenaar?

De eigenaar en ontwikkelaar is Frank de Moei. Het kan zijn dat je deze naam al vaker hebt gehoord of voorbij hebt zien komen.

Frank de moei oplichter

Frank is namelijk erg bekend in de wereld van mentale gezondheid en heeft al meerdere zelfhulp cursussen ontwikkeld. Zelf heb ik ook al vaker een cursus van hem gevold en besproken zoals de Nooit meer Zorgen of Stress cursus.

Is Frank de Moei betrouwbaar

Hier kan ik heel kort over zijn, en dat is ja Frank de Moei is betrouwbaar. In mijn reviews over zijn andere cursussen heb ik hem al vaker nagetrokken. Ik zal in het kort vertellen waarom ik hem betrouwbaar vind.

Ten eerste heeft hij al meerdere succesvolle cursussen ontwikkeld en is hij een bekende man in de mentale gezondheids-wereld. Maar dit zegt natuurlijk niet alles.

Als je op Frank zijn website newstart kijkt zie je helemaal onderin zijn Kvk nummer staan (34244793). Links daarnaast zie je Capedium Coaching. Dit is zijn bedrijfsnaam waar deze website en de bij behorende cursussen onder vallen.

Het KvK nummer is na te trekken via de kamer van koophandel en hier kom je er dan achter dat hij al bezig is sinds 2008.

Jou vraag is nu dan natuurlijk, is Frank zelf dan ook betrouwbaar? Frank de Moei is een professioneel internationaal trainer en life coach en staat ingeschreven bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

De NOBCO is een beroeps organisatie voor coaches en zorgt ervoor dat er een duidelijk beeld is welke coaches ook echt coaches zijn en hun beroep mogen uitvoeren.

Wat krijg je?

Als je de cursus aanschaft krijg je direct toegang tot de cursus en kan je gelijk beginnen. Als extraatje krijg je ook twee gratis bonussen, ieder met een waarde van €25,-.

Het is een 9 weken durende thuis cursus waarvan je iedere week 2 keer per week een les per email krijgt. De lessen bestaan uit praktische vragen en oefeningen om direct een positief resultaat te voelen.

4-delige cursus

De cursus is opgedeeld in 4 delen. Dit is bewust gedaan om jou stap voor stap via een logische weg te helpen met gelukkiger voelen.

Deel 1

Deel één heet; Deel het geluk in jezelf. In dit deel ga je ontdekken wat de basis van gelukkig zijn is. Wat is gelukkig zijn? Wat heb je nodig om gelukkig te zijn? En hoe creëer je een gelukkig gevoel?

Door dit eerste deel ga je meer beseffen wat gelukkig zijn nou precies is en waardoor jij je gelukkig voelt. Een belangrijke stap om de cursus te doen slagen.

Deel 2

Dit deel heet; Stel je geluk niet meer uit. In dit deel kom je erachter wat jou je geluk in de weg staat. Maar ook wat je hiertegen kan doen, hoe jij jezelf kan accepteren en hoe je kan genieten van het leven.

Deel 3

In dit deel leer je de grootste mythe van geluk en het verband tussen geluk en doelen. Je ontdekt hoe je gelukkiger kan zijn in welke situatie dan ook.

Deel 4

Dit is het laatste deel van de cursus en als je de cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven serieus hebt gevolgd merk je al een groot verschil. Het belangrijkste is dit nu vast te houden.

In dit laatste deel ga je leren accepteren tevreden zijn met je leven en hoe je elke dag steeds meer gelukkiger kan worden.

Wat zijn de bonussen?

Bij de cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven krijg je twee gratis bonussen. De eerste is het boek Inzicht in je Kracht. Dit is een e-boek met 56 pagina’s die gaan over persoonlijke kracht en de juiste mindset hoe je jou doelen beter kan bereiken.

Bonus e-book inzicht in je kracht

De andere bonus is een één op één coachingsessie met Frank de Moei zelf. Ik raad je aan om deze bonus pas te gebruiken nadat je de cursus hebt afgerond.

Je mag namelijk één persoonlijke vraag stellen aan Frank en hij zal deze zo goed mogelijk beantwoorden om jou verder op weg te helpen. Dit heb ik natuurlijk uitgeprobeerd en kreeg binnen een uur reactie terug met een duidelijk antwoord waar ik echt wat aan had.

Wat kost de cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven?

Normaal gesproken kost één sessie bij een coach vaak al rond de €95,-. De cursus van Frank doe je helemaal zelf en vanuit huis. Om deze reden kan de cursus velen malen goedkoper worden aangeboden.

Om deze cursus aan te schaffen kost het je eenmalig €49,-. Ik moet wel zeggen dat dit en tijdelijke aanbieding is en dat de cursus normaal €169,- is, maar dit is nog steeds weinig vergeleken met een sessie.

Eindoordeel Gelukkig zijn Gelukkig blijven review

Mijn eindoordeel van deze review is dat ook deze cursus van Frank weer goed in elkaar is gezet en echt kan helpen bij gelukkiger worden.

Vooral het gaan beseffen dat je dingen los moet laten en het accepteren van jezelf heeft mij enorm geholpen.

Door de prijs van €49,- had ik verwacht dat je veel minder kreeg en hij had van mij meer mogen vragen voor de cursus. Ik raad je dan ook aan als je deze cursus wilt gaan volgen de korting te gebruiken.

Tot slot een cursus waar je echt wat aan hebt als je gelukkiger wilt worden.

Gelukkig zijn gelukkig blijven cursus

De cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven kopen?

Pak je korting via deze geheime pagina!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Misschien vind je dit ook interessant?

Wil je van je stress af en ontspannen zijn?

Dan kan dit wel eens dé oplossing zijn!

JA! IK WIL GEEN STRESS MEER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *