Review: Nooit meer Zorgen of Stress

Is het oplichting of werkt het echt?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Benieuwd naar mijn review over de Nooit meer zorgen of stress cursus van Frank de Moei? Ik heb de cursus zelf gevolgd en deel hier mijn eerlijke mening!

Review nooit meer zorgen of stress

Met minder zorgen en minder stress door het leven gaan, dat is de achterliggende gedachte van de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress.

Stress is maar moeilijk onder controle te krijgen en vaak heb je hier hulp bij nodig. Het is vaak een lange weg die je moet gaan bewandelen en of je dan ook echt resultaat hebt geboekt is dan maar af te wachten.

Kan Frank de Moei met zijn E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress jou echt helpen om van je stress af te komen? Is het oplichting of werkt het echt? Wij zochten het voor je uit en bepreken onze ervaringen in deze Nooit meer Zorgen of Stress review.

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Frank de moei oplichter

Frank is eigenaar van de website newstart en ontwikkelaar van meerdere cursussen op het gebied van mentale gezondheid.

Frank de Moei is niet zomaar iemand die een cursus ontwikkeld. Hij is gediplomeerd internationaal trainer en life coach aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Door middel van zijn jaren lange ervaring helpt hij mensen die kampen met mentale problemen. Dit doet hij onder andere met zijn zorgvuldig ontwikkelde E-cursussen.

Wat krijg je?

De cursus is digitaal en kan je gewoon vanuit huis doen. In 9 weken tijd krijg je 19 emails die je gaan helpen om van je stress af te komen.

Het begin van de cursus is het kennismaken met jezelf. Dit klinkt een beetje raar maar dit helpt jou jezelf beter begrijpen en jou situatie beter in beeld te krijgen. Het begint met wat theorie waarna je een aantal vragen gaat beantwoorden.

Hierdoor krijg je een beter beeld van jou situatie en de problemen die jij ervaart. Op deze manier ga ga jij jezelf en jou gedag van een afstand bekijken. Dit zal helpen om beter het probleem bij de bron aan te pakken.

Het tweede gedeelte ga je jou problemen en struikelblokken aanpakken. De cursus gaat je helpen met oplossingen zoeken die negatieve gevoelens en situatie een positieve wending te geven. Ook gaat het je helpen om niet meer in hokjes te denken en je laten beseffen dat er meerdere oplossingen zijn.

Het laatste gedeelte van de Nooit meer Zorgen en Stress cursus is om jou te helpen om leren gaan met stressvolle situatie en te leren ontspannen. Daar draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal om.

Hoe kan ik het beste ontspannen? Waar krijg ik stress van? Welke situaties zijn het moeilijkst voor mij om mijn stress onder controle te houden? Als de cursus is afgerond heb je antwoord op al jou vragen.

Wat vinden de cursisten?

Op internet zijn er veel meer positieve reviews van de Nooit meer zorgen en stress cursus te vinden dan negatieve. Wat je het meest naar voren ziet komen is dat mensen bewuster zijn geworden waar de stress vandaan komt en dat Frank geen oplichter is.

Ook zeggen veel mensen dat zij nu precies weten wat voor hun werkt en niet werkt om te ontspannen en minder stress te ervaren.

Eigen ervaring

Als ik zelf (Loes) een review over de Nooit meer Zorgen of Stress cursus moet geven dan kan ik zeggen dat ik er erg positief over ben. De cursus heeft mij gebracht waar ik nu in het leven sta.

Wel moet ik erbij zeggen dat je er positief in moet gaan. Daarmee bedoel ik dat je niet gelijk moet denken / twijfelen of de cursus wel echt gaat werken. Op deze manier ga je er al negatief in waardoor je het minder serieus zal nemen en de kans groot wordt dat het niet zal werken.

Wat kost Nooit meer Zorgen of Stress?

Vergeleken met een hoop andere cursussen die vaak tegen de €100,- per sessie liggen is de Nooit meer zorgen of stress een koopje. De complete cursus kost €59,-. Je krijgt hiervoor 19 lessen over 9 weken verspreid.

Ook krijg je twee bonussen bij de aanschaf van de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress. De eerste bonus is het e-boek Inzicht in je Kracht. Dit is een ebook die eigenlijk alle andere cursussen van Frank aanbied bespreekt.

De andere bonus is een email coaching sessie met Frank de Moei zelf. Dit betekend dat je één email mag sturen voor advies. Deze beantwoord Frank persoonlijk wat een groot verschil kan maken hoe je verder gaat.

Nooit meer zorgen of stress review conclusie

Eind conclusie is dat de cursus goed in elkaar is gezet en professioneel over komt. Het helpt je wel degelijk om van stress af te komen als je er maar serieus mee aan de slag gaat.

De cursus is in een logische volgorde opgebouwd waardoor je stap voor stap jou stress aanpakt. Ook zijn de emails en opdrachten in normaal Nederlands geschreven en voor iedereen te begrijpen.

Kortom de cursus Nooit meer zorgen of stress is voor iedereen die last van stress of zorgen heeft en dit serieus wilt aanpakken. Als je dit serieus wil dan zal de cursus jou gegarandeerd helpen.

E Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Meer informatie over de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress?

Al meer dan 10.000 mensen zijn je voorgegaan!

JA! IK WIL VAN MIJN STRESS AF!

Misschien vind je dit ook interessant?

Wil je van je stress af en ontspannen zijn?

Dan kan dit wel eens dé oplossing zijn!

JA! IK WIL GEEN STRESS MEER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *